Emmaparkloop

Elk jaar worden er in de aanloop naar de Parelloop een drietal voorbereidingswedstrijden georganiseerd. De Emmaparkloop is daar één van. Deze wedstrijd vindt plaats in het mooie Emmapark van Brunssum. Het heeft het karakter van een trimloop en wordt ingezet als voorbereiding op de Parelloop. Ben je niet van plan mee te doen met de Parelloop? Geen probleem! De Emmaparkloop is voor iedereen. Dus kom, doe ook mee!

De Emmaparkloop vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023

Het programma:

09:102 kmRecreanten en starters (12 jaar en ouder)
09:305 kmRecreanten en prestatielopers ouder dan 16 jaar
10:15500 meterBasisscholieren groep 1 t/m 4
10:201 kmBasisscholieren groep 5 t/m 8 en starters
Wijzigingen en fouten onder voorbehoud


Parkeren: parkeerplaats Gamma/Praxis en parkeerhavens Wenckebachstraat.
Wedstrijdsecretariaat: Emmapark; Emmaweg nabij de oversteekplaats Gamma.

Inschrijven Parklopen
Voorinschrijven: naam, geboortedatum en afstand doorgeven aan info@parelloop.nl; betalen contact op de wedstrijddag of via NL09 RABO 0191922153.

Deelname is gratis voor kinderen t/m 16 jaar en voor leden ParelloopRunners; voor overige deelnemers bedragen de inschrijfkosten €3.

Inschrijven op de wedstrijddag tot 15 minuten voor de start van het betreffende onderdeel.

Sponsoractie ALS tijdens Emmaparkloop
Tijdens de  Emmaparkloop wordt aandacht geschonken aan de ziekte ALS. Bij patiënten die aan deze ziekte lijden vallen spieren één voor één uit. 

Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog slechts drie tot vijf jaar. Voor genezing is dringend een oplossing nodig en daarvoor is geld nodig om onderzoek te kunnen doen. 

Wij hopen dat jij ook een donatie voor dit goede doel wilt doen. Vergeet daarvoor niet om ook contant geld mee te nemen (geen pin-mogelijkheid).

Stichting Parelloop zal voor elke deelnemer één euro aan dit goede doel schenken, daarnaast kan elke deelnemer ook zelf een bijdrage in de ALS-spaarpot doneren.

Je mag natuurlijk ook familie of vrienden vragen om jouw loop te sponsoren, bijv. door een bedrag af te spreken voor elke kilometer die je gaat rennen.