Schuttersparkloop praktische info

Voor wie is de Schuttersparkloop geschikt?
De wedstrijd is voor iedereen geschikt: Voor de beginnende hardlopers, de recreant die wil genieten van de mooie natuur, en de wedstrijdloper die zijn of haar vorm wil testen. Iedereen is van harte welkom! N.B.: Er staan ook scholierenlopen op het programma.

Wanneer vindt de Schuttersparkloop plaats?
Deze loop vindt plaats op zaterdag 18 juni 2022.

Waar kan ik mij inschrijven?
Voorinschrijven kan tot één dag voor de wedstrijd door een mail te sturen naar info@parelloop.nl. Inschrijving op de wedstrijddag is mogelijk tot een half uur voor het betreffende programmaonderdeel.

Wat kost de inschrijving?
Deelname is gratis voor kinderen t/m 16 jaar en voor leden ParelloopRunners; voor overige deelnemers bedragen de inschrijfkosten €3.

Waar kan ik parkeren?
Parkeerplaats bij ingang Schutterspark.
Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum

Waar zijn de faciliteiten te vinden?
Bij de finish is water, sportdrank of thee beschikbaar
Het wedstrijdsecretariaat voor de Emmaparkloop is gelegen bij de start/finish. Dit is goed zHet wedstrijdsecretariaat van de Schuttersparkloop is gesitueerd in het Pompgebouw nabij de vijver. Let op! Er zijn geen douche- en kleedgelegenheden

Waar zijn de uitslagen te vinden?
De uitslagen worden gepubliceerd op deze website.

Krijg ik een herinnering, prijs of medaille?
Bij de afzonderlijke parklopen worden geen prijzen beschikbaar gesteld. Kinderen die Bij deelname aan alle drie de voorbereidingswedstrijden ontvangen alle jeugdige deelnemers een medaille. Daarnaast is er een overall klassement met prijzen voor de top 3 mannen en vrouwen. Dit geldt zowel bij jeugd als senioren voord de lange en korte afstand. Prijs uitreiking vindt plaats direct na de afloop van de 3e voorbereidingswedstrijd (de Vijverparkloop).